Probuzení studia...



Vážení a milí, jdu s kůží na trh.
 
V roce 2010 jsem v Jihlavě otevřela Dámské pohybové studio Bodymove. Bylo to s úmyslem pomáhat ženám, slečnám a výjimečně i mužům, kteří potřebují utéct z dennodenního koloběhu a trochu si vyčistit hlavu nebo udělat něco zdravého pro své tělo nebo dokonce obojí. Byla a jsem ráda, že mohu pomáhat, ať už z jakéhokoliv důvodu a zároveň dělat něco, co mě opravdu baví a naplňuje.
 
Nyní bych chtěla požádat o pomoc já
.
Všichni moc dobře víte, v jaké jsme době.
 
V březnu tohoto roku to byl již rok, co mám zavřené studio, kromě pár otevřených týdnů přes letní měsíce a 14 dní v září. Kompenzace státu jsou žalostné a většinu nákladů již přes rok táhneme z rodinného rozpočtu, resp. z rodičovského příspěvku pro naši dcerku, který jsme měli původně v plánu použít pro její potřebu (bohužel se tak nestalo) a z rezerv, které jsme měli našetřené na opravy, rekonstrukce studia a nové cvičební vybavení.
 
Nyní to vypadá, že budu moci studio brzo otevřít, avšak opět ve velmi omezeném provozu. Bohužel zároveň v květnu mi končí rodičovský příspěvek, kterým jsem poslední rok hradila provoz studia. Z toho vyplývá, že budu bez jakéhokoliv příjmu, protože většina z Vás má předplacené permanentky a kurzy. Jakmile se studio otevře, budete nějakou dobu pokračovat v předplacených „kreditech“. Tato situace je pro mě nepředstavitelná. Být bez rodičovského příspěvku a nových příjmů z předplacených „kreditů“ a platit plné nájemné a povinné zálohy pro OSVČ, je velmi těžké!
Pokud můžete a necháte své „kredity“ propadnout a začnete nanovo (koupíte si nové) nebo zašlete jakýkoliv finanční příspěvek, velice mi tím pomůžete k probuzení studia.
 
Všichni podporovatelé budou mít čestné místo (zveřejnění jména a příjmení) na mých webových stránkách a FB skupině. Samozřejmě pokud si někdo nebude přát, zveřejnění neproběhne.
Číslo bankovního účtu je 223080941/0600.
 
Vám, kteří budete chtít pokračovat ve své předplacené permanentce nebo předplaceném kurzu, rozhodně nebudu mít nic za zlé, chápu, že každý je v nějaké životní situaci a každý si může dovolit něco jiného.
 
Věřím, že se mi za těch více jak 10 let podařilo vybudovat fungující, oblíbené a v některých věcech i výjimečné studio, a že toto nepříjemné (na můj vkus již dlouhé) období přečkáme a já i všechny úžasné lektorky, které ve studiu jsou, Vám budeme moci i nadále pumpovat skvělou energii do těla ještě spoustu let!
 
Moc Vám všem ze srdce děkuji! ❤️
 
Simona Hniličková
 

bodyform-jihlava, simona hniličková-trenérka, Kurzy hubnutí Jihlava